Ανακοίνωσε Μόιζε Κεν η Έβερτον (vid)

Ανακοίνωσε Μόιζε Κεν η Έβερτον (vid)

Ο Μόιζε Κεν είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Έβερτον, με τον 19χρονο επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τα «ζαχαρωτά»

Η Έβερτον επισημοποίησε την απόκτηση του Μόιζε Κεν για τα επόμενα πέντε χρόνια, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τις 27,5 εκατομμύρια λίρες.

Ο 19χρονος «άσσος», ανήκε στην Γιουβέντους από το 2016, με την οποία πέτυχε 7 γκολ σε 17 συμμετοχές την περσινή χρονιά. Έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής  της Serie A που πετυχαίνει συνολικά 8 γκολ και γενικότερα εντυπωσίασε παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο Μάρκο Σίλβα και η Έβερτον θα εντάξουν στο δυναμικό τους ένα σπουδαίο ταλέντο, με πολλά περιθώρια βελτίωσης, ο οποίος έχει έφεση στο σκοράρισμα.

Στα «ζαχαρωτά» αναμένεται να αποκτήσει ρόλο βασικού, μιας και ο έτερος επιθετικός των Άγγλων, Τσενκ Τοσούν που ήρθε το 2018, δεν έπεισε και αναμένεται να παραχωρηθεί. Η Έβερτον ενισχύεται σημαντικά σε μια σεζόν που στόχος είναι η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Κεν θα είναι η «αιχμή του δόρατος», συνθέτοντας μια εξαιρετική «τριπλέτα» στην επίθεση της ομάδας, μαζί με τους Ριτσάρλισον και Μπερνάρντ.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι εάν η Γιουβέντους έχει βάλει ρήτρα επαναγοράς στους όρους της μεταγραφής του νεαρού φορ, σε περίπτωση που πωληθεί μελλοντικά σε άλλη ομάδα.

Δείτε την επίσημη παρουσίαση του Κεν στην ιστοσελίδα της Έβερτον:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ