Ποκετίνο για μεταγραφές: «Ήταν αδύνατο να μιλήσω με Λέβι, είναι για διακοπές στο Μαϊάμι»

Ποκετίνο για μεταγραφές: «Ήταν αδύνατο να μιλήσω με Λέβι, είναι για διακοπές στο Μαϊάμι»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά της Τότεναμ και εκείνος απάντησε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να μιλήσει με τον πρόεδρο, καθώς ο Ισραηλινός παράγοντας απολαμβάνει τις διακοπές του στο Μαϊάμι.

Η Τότεναμ έχει κάνει μόλις μία μεταγραφή, αποκτώντας τον Εντομπελέ από την Λυών έναντι 72 εκατ. ευρώ. Τις τελευταίες μέρες οι «πετεινοί» έχουν συνδεθεί με τους Ντιμπάλα και Λο Σέλσο, αλλά δεν έχουν «κλείσει» κάποιον παίκτη, τέσσερις μέρες πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 9 Αυγούστου, ενώ μία μέρα πριν λήγει το μεταγραφικό παζάρι. Σήμερα η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έπαιζε το τελευταίο της φιλικό με την Ίντερ, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των φιλικών. Όταν ο Αργεντινός τεχνικός ρωτήθηκε για τις μεταγραφές και το εάν πρόκειται να κινηθεί περαιτέρω η ομάδα στις μεταγραφές, ο 47χρονος απάντησε, ρίχνοντας «μπηχτή» προς τον πρόεδρο του συλλόγου, Λέβι. Δεν παρέλειψε να τονίσει βέβαια ότι είναι ευχαριστημένος με το υπάρχον ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποκετίνο:

«Αυτή τη στιγμή ο Λέβι είναι στο Μαϊάμι, οπότε δεν είχα τη δυνατότητα να μιλήσω μαζί του για τα μεταγραφικά. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ. Υπάρχουν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές.

Κάθε χρόνο βελτιωνόμαστε και προσπαθούμε να βρούμε τους κατάλληλους παίκτες, για να κάνουμε την ομάδα πιο ισχυρή. Απομένουν ακόμα τέσσερις μέρες. Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ