Αποσύρθηκε η Γιουνάιτεντ για Ντιμπάλα, «χάλασε» η τράμπα με Λουκάκου

Αποσύρθηκε η Γιουνάιτεντ για Ντιμπάλα, «χάλασε» η τράμπα με Λουκάκου

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με τον Πάουλο Ντιμπάλα, καθώς δεν πείστηκαν από την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην ομάδα.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα βρισκόταν κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Αργεντινός επιθετικός ζητούσε σχεδόν 14 εκατ. ετήσιο συμβόλαιο από τους «κόκκινους διαβόλους». Το γεγονός αυτό έκανε τους Άγγλους να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη της Γιουβέντους, λέγοντας πως ο Ντιμπάλα δεν τους έπεισε ότι επιθυμεί πραγματικά να αγωνιστεί στην ομάδα.

Ο «άσσος» της Γιουβέντους ήταν μέρος ενός deal που περιελάμβανε τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος θα μετακινούνταν με ανταλλαγή στους «μπιανκονέρι». Τελικά κάτι τέτοιο δεν θα επιτευχθεί με τον Αργεντινό να χαλάει ουσιαστικά και τη μεταγραφή του Βέλγου στην «γηραιά κυρία».

Εκτός από τις παράλογες απαιτήσεις του Ντιμπάλα, η Γιουνάιτεντ ενοχλήθηκε και από τις απαιτήσεις των εμπλεκόμενων μεριών, με τους ατζέντηδες να απαιτούν υπέρογκα ποσοστά.

Μετά από το «ναυάγιο» της υπόθεσης, η ομάδα του Μάντσεστερ θα στραφεί σε άλλες λύσεις, την ώρα που είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον Χάρι Μαγκουάιρ. Το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει σε τέσσερις μέρες, γι’ αυτό και η αγγλική ομάδα θα πρέπει να βιαστεί, προκειμένου να ενισχυθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ