Χέντερσον: «Ο Κλοπ ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε»

Χέντερσον: «Ο Κλοπ ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε»

Μετά τον χθεσινό τελικό του Community Shield, ο Τζόρνταν Χέντερσον τάχθηκε υπέρ του Γιούργκεν Κλοπ στο θέμα των μεταγραφών, ενώ τόνισε πως οι «Reds» έχουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ.

Ο Τζόρτναν Χέντερσον προχώρησε σε δηλώσεις έπειτα από την χθεσινή ήττα της Λίβερπουλ από την Σίτι για το Community Shield στη διαδικασία των πέναλτι. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης υπερασπίστηκε τον προπονητή του Γιούργκεν Κλοπ στο θέμα των μεταγραφών, υπογραμμίζοντας πως μόνο ο ίδιος ξέρει τι είναι καλό για την ομάδα.

Παράλληλα τόνισε πως οι «Reds» έχουν πολύ δυνατό ρόστερ, κάτι που γίνεται κατανοητό από του ίδιους τους παίκτες οι οποίοι είναι διψασμένοι για νέες επιτυχίες!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Χέντο»:

«Νομίζω πως έχουμε φανταστικό ρόστερ. Το αποδείξαμε αυτό. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον καθένα, έχουμε επίσης σπουδαίους παίκτες που επιστρέφουν από μακροχρόνιους τραυματισμούς, σα νέες προσθήκες όπως λέει και ο προπονητής. Για μένα, για να μην έχει υπογράψει κανέναν ο προπονητής, τότε ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε.  

Πιστεύουμε πως είμαστε δυνατό σύνολο στα αποδυτήρια, δυνατή ομάδα και απλά πρέπει να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στην προπόνηση, να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε εδώ και πολύ καιρό και να παραμένουμε διψασμένοι για περισσότερη επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ