Στη «μαύρη λίστα» της Τσέλσι Μπακαγιόκο, Ζαπακόστα και Ντρινκγουότερ

Στη «μαύρη λίστα» της Τσέλσι Μπακαγιόκο, Ζαπακόστα και Ντρινκγουότερ

Η Τσέλσι θέλει να κάνει «ξεσκαρτάρισμα» στο ρόστερ, αποφασίζοντας να πουλήσει τους Μπακαγιόκο, Ντρινκγουότερ και Ζαπακόστα.

Η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ, έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό την υποχρεώνει να κρατήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, για τους οποίους υπό άλλες συνθήκες θα συναινούσε σε πώληση.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον νέο τεχνικό των «μπλε», Φρανκ Λάμπαρντ. Αυτοί είναι οι Ζαπακόστα, Μπακαγιόκο και Ντρινκγουότερ.

Όσον αφορά τον διεθνή Ιταλό μπακ, η ομάδα του Λονδίνου είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να αποχωρήσει για την Ιταλία, μιας και υπολογίζει για την θέση τον Ρις Τζέιμς. Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας, αναρρώνει από μια επέμβαση στο γόνατο και θα είναι διαθέσιμος από τον επόμενο μήνα.

Ο Ζαπακόστα επιθυμεί την μεταγραφή του στην Ιταλία, ώστε να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής, με τους «μπλε» να έχουν τη δυνατότητα να τον παραχωρήσουν σε ιταλική ομάδα μέχρι τις 2 Σεπτέμβρη, όταν και λήγουν οι μεταγραφές στην Ιταλία. Ο 27χρονος αμυντικός αποκτήθηκε πριν δύο χρόνια από την Τορίνο έναντι 25 εκατ. λιρών, αλλά δεν έπεισε τους Αντόνιο Κόντε και Μαουρίτσιο Σάρι ότι αξίζει θέση βασικού.

Όσον αφορά τον Μπακαγιόκο, η Τσέλσι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Γαλατασαράι είτε για την πώληση είτε για τον δανεισμό του Ιβοριανού. Ο 24χρονος μέσος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μίλαν, αλλά δεν έπεισε το ιταλικό σύλλογο να προχωρήσει στην αγορά του. Ο Μπακαγιόκο αποκτήθηκε το 2017 από την Μονακό, αλλά δεν πήρε πολλές ευκαιρίες και βρίσκεται εκτός πλάνων του «Φράνκι».

Τέλος ο Ντρινκγουότερ, έχει ειδοποιηθεί εδώ και καιρό να βρει ομάδα από τους «μπλε», με τον διεθνή Άγγλο να είναι σε συζητήσεις με αρκετούς συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ. Ο 29χρονος αμείβεται με 100.000 λίρες την εβδομάδα, βλέποντας τα παιχνίδια της ομάδας από την εξέδρα.

Η Τσέλσι θέλει να «ξεφορτωθεί» τον πρωταθλητή του 2016 με τη Λέστερ, για’ αυτό και είναι ανοιχτή σε πώλησή του. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα (Μπακαγιόκο και Ντρινκγουότερ) έμειναν εκτός αποστολής από τα δύο τελευταία φιλικά με Ζάλτσμπουργκ και Ντόρτμουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ