Στο «κόλπο» για Κουτίνιο η Τότεναμ

Στο «κόλπο» για Κουτίνιο η Τότεναμ

Ο Κουτίνιο παρουσιαζόταν να βρίσκεται κοντά στην Άρσεναλ, αλλά τις τελευταίες ώρες έχει μπει στο παιχνίδι δυναμικά και η Τότεναμ.

Ο Κουτίνιο τις τελευταίες ώρες δείχνει να βρίσκεται κοντά στην Άρσεναλ, αλλά η Τότεναμ θέλει να μπει «σφήνα». Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τηλεφώνησε στον Βραζιλιάνο για να τον πείσει ο ίδιος προσωπικά να υπογράψει στο κλαμπ, σύμφωνα με το Skysports.

Ο σύλλογος του Βόρειου Λονδίνου θέλει να αποκτήσει τον Κουτίνιο με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα, καθώς στους «μπλαουγκράνα» δεν υπολογίζεται ως βασική λύση. Ο 27χρονος το 2012 είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Εσπανιόλ για 6 μήνες, όπου συνεργάστηκε επιτυχημένα με τον Ποκετίνο. Στην ομάδα της Βαρκελώνης μάλιστα σκόραρε 5 τέρματα σε 16 συμμετοχές.

Οι δύο ομάδες του Λονδίνου, Άρσεναλ και Τότεναμ θα παλέψουν για να κερδίσουν την υπογραφή του 27χρονου, με τις επόμενες τρεις μέρες να είναι καθοριστικές. Η Τότεναμ μάλιστα προορίζει τον Κουτίνιο για αντικαταστάτη του Έρικσεν, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ