Άρσεναλ : Επανέρχεται για Λεμάρ

Άρσεναλ : Επανέρχεται για Λεμάρ

Η Άρσεναλ ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Τόμας Λεμάρ, για τον οποίο είχε σχεδόν συμφωνήσει με την Μονακό το περασμένο καλοκαίρι.

Η Άρσεναλ καίγεται με τις ανανεώσεις των Σάντσες και Οζίλ, όμως κοιτάει και την ενίσχυσή της, διότι πολύ δύσκολα θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο οι δύο παίκτες των κανονιέρηδων.

Ο πρώτος στόχος για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είναι ο Τόμας Λεμάρ, για τον οποίο η Άρσεναλ είχε κάνει κίνηση να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Ο Γάλλος εξτρέμ είχε συμφωνήσει με την αγγλική ομάδα τον Αύγουστο, αλλά οι υπερβολικές απαιτήσεις της Μονακό ανάγκασαν τους Λονδρέζους να κάνουν πίσω.

Όμως η πιθανή αποχώρηση των Σάντσες και Οζίλ επιβάλλει την μεταγραφική ενίσχυση της Άρσεναλ, που έχει ξεκινήσει πολύ μέτρια τη σεζόν. Για αυτό το λόγο οι κανονιέρηδες θα επανέλθουν για τον Λεμάρ τον οποίο η Μονακό κοστολογεί στα 80 εκατομμύρια περίπου.

Το ποσό θεωρείται μεγάλο από την ομάδα του Βενγκέρ, αλλά λόγω της ανάγκης για ενίσχυση οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν μεγάλη πρόταση τον ερχόμενο Ιανουάριο. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Γάλλο εξτρέμ ενδιαφέρονται τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Τσέλσι, ενώ κλεφτές ματιές ρίχνει και η Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ