Μάντσεστερ Σίτι : Προσφέρει χρυσό συμβόλαιο στον Γκουαρντιόλα

Μάντσεστερ Σίτι : Προσφέρει χρυσό συμβόλαιο στον Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να προσφέρει ένα εξωπραγματικό συμβόλαιο στον Πεπ Γκουαρντιόλα, έτσι ώστε να τον κρατήσει για αρκετά χρόνια στον πάγκο της.

Η Μάντσεστερ Σίτι κάνει απίστευτα πράγματα φέτος, καθώς διανύει ένα σερί 16 συνεχόμενων νικών και βρίσκεται στην κορυφή της Premier League με 11 πόντους διαφορά από τον δεύτερο, αλλά και στους 16 του Champions League.

Αυτό είναι κάτι που οφείλει εν πολλοίς στον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος έχει μετατρέψει την Σίτι σε μία πραγματική μηχανή, που δεν μπορεί να την κερδίσει κανείς. Για αυτό το λόγο οι ιθύνοντες των πολιτών ετοιμάζουν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Καταλανό για να τον κρατήσουν για πάρα πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Mirror, τον προσεχή Μάιο ο 46χρονος προπονητής θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με αποδοχές που θα ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια τον χρόνο, ενώ η διάρκεια του θα είναι ως το 2021.

Ο Γκουαρντιόλα αμείβεται με περίπου 17 εκατομμύρια τον χρόνο, όμως το τωρινό του συμβόλαιο έχει και αρκετά μπόνους. Ανάλογα την έκβαση της σεζόν μπορεί να αυξηθεί ο μισθός του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι ανθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι έχουν ξεκινήσει ήδη της πρώτες επαφές με τους εκπροσώπους του Καταλανού τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ