Πλήγμα για Λιβερπουλ, χωρίς τον Άλισον ενόψει Τσέλσι

Πλήγμα για Λιβερπουλ, χωρίς τον Άλισον ενόψει Τσέλσι

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup, με τον Κλοπ να μην υπολογίζει τον… φύλακα άγγελο της ομάδα του, Άλισον Μπέκερ.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε εμφατικά τη σεζόν μετά την 4άρα (4-1) επί της Νόριτς στο Άνφιλντ. Ωστόσο η νίκη αυτή αποδείχθηκε πύρρειος για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αφού έχασε τον βασικό τερματοφύλακα, Άλισον Μπέκερ.

Ο Βραζιλιάνος που είναι βασικός παράγοντας της θεαματικής αλλαγής της αμυντικής συμπεριφοράς της Λίβερπουλ την περσινή σεζόν, αποχώρησε με πρόβλημα στην γάμπα στο 38’ της αναμέτρησης όταν και αντικαταστάθηκε από τον Ισπανό Αντριάν.

Μετά την αναμέτρηση ο Κλοπ ανακοίνωσε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Άλισον στην προσπάθειά του να διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς, το ευρωπαϊκό Super Cup.

Η Λίβερπουλ ως κάτοχος του Champions League, θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη (14/8), την Τσέλσι, κάτοχο του Europa League. Τουλάχιστον για το ματς αυτό ωστόσο, οι Κόκκινοι θα πρέπει να πορευθούν με τον Αντριάν κάτω από τα δοκάρια τους, μέχρι να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του ο Άλισον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ