Πόκετινο: «Στόχος ένα τρόπαιο φέτος, καθώς δεν αποτελεί επιτυχία η είσοδος στην 4άδα»

Πόκετινο: «Στόχος ένα τρόπαιο φέτος, καθώς δεν αποτελεί επιτυχία η είσοδος στην 4άδα»

Δηλώσεις ενόψει της έναρξης της σεζόν για την Τότεναμ έκανε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θέτοντας τους στόχους της νέας σεζόν για την ομάδα του.

Ο μαραθώνιος της Τότεναμ για τη φετινή σεζόν ξεκινάει σήμερα κόντρα στην Άστον Βίλα και ο τεχνικός των «πετεινών», Μαουρίτσιο Ποκετίνο, έθεσε τους στόχους της φετινής σεζόν.

«Είναι η έκτη μου σεζόν εδώ και θέλω να σηκώσω μία κούπα. Carabao Cup, FA Cup, Premier Leage ή Champions League.

Δεν θέλω να προσθέσω πίεση στην ομάδα, αλλά δεν είναι επιτυχία να τερματίσουμε απλά στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Είμαστε εδώ για την δόξα, προσωπικός μου στόχος είναι να σηκώσω κούπα».

Παράλληλα ανέφερε πως θεωρεί μεγάλο λάθος το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου τόσο νωρίς, καθώς άλλες ευρωπαϊκές ομάδες μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στις αγγλικές.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως αυτό πρέπει να αλλάξει και οι Άγγλοι να εναρμονιστούν με την υπόλοιπη Ευρώπη.

«Κάθε ομάδα από την Ευρώπη μπορεί να μας προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα. Έχουν διαφορετικούς στόχους, διαφορετικές σκέψεις. Γι’ αυτό εξεπλάγην ότι αποφάσισαν να κλείσουν τη μεταγραφική περίοδο πιο νωρίς.

Δίνει στην Ευρώπη την ευκαιρία να μας προκαλέσουν προβλήματα. Ανοίγουμε την πόρτα σε διαφορετικά κλαμπ της Ευρώπης να δημιουργήσουν μπέρδεμα στο ρόστερ μας. Νομίζω πρέπει την επόμενη χρονιά να λειτουργούμε, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ