Ρούνεϊ : «Απογοήτευσα τα παιδιά μου»

Ρούνεϊ : «Απογοήτευσα τα παιδιά μου»

Για πρώτη φορά ο Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε για τη σύλληψη του, καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και τόνισε πως με το λάθος που έκανε, απογοήτευσε τα παιδιά του.

Ο Άγγλος επιθετικός της Έβερτον, Γουέιν Ρούνεϊ φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον καλό του αγωνιστικό εαυτό στο Γκούντισον Παρκ και για πρώτη φορά μίλησε στη Mirror για το περιστατικό του περασμένου Σεπτέμβρη, όταν και συνελήφθη να οδηγεί έχοντας καταναλώσει αρκετά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Το δικαστήριο ως τιμωρία του αφαίρεσε το δίπλωμα και του επέβαλλε αρκετές ώρες κοινωνικής εργασίας, αλλά ο ίδιος προσπαθεί να αφήσει πίσω του το συμβάν και να μάθει από το λάθος που έκανε.

«Ορισμένες φορές κάνεις λάθη σαν άνθρωπος. Το παραδέχομαι ότι έκανα κι εγώ λάθος. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν πολύ χαζό αυτό που έκανα και πλέον κοιτάζω μόνο μπροστά και το προσπερνώ. Δεν είναι ωραίο. Έχω παιδιά και δεν είναι όμορφο για εκείνα να βλέπουν τέτοια πράγματα από εμένα, οπότε κρατάω το μάθημα που πήρα και συνεχίζω να πορεύομαι. Απογοήτευσα τα παιδιά μου. Θέλω να μάθω απ’ όλα τα λάθη μου» ανέφερε ο 32χρονος Άγγλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ