Κλοπ: «Ο Άλισον θα λείψει αρκετές εβδομάδες»

Κλοπ: «Ο Άλισον θα λείψει αρκετές εβδομάδες»

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε δηλώσεις στο «Liverpoolfc.com.», αποκαλύπτοντας την αλήθεια πίσω από τον τραυματισμό του Άλισον.

Η περσινή, βγαλμένη από κάθε ποδοσφαιρικό όνειρο χρονιά για τον Άλισον Μπέκερ, δεν συνεχίστηκε και με την έναρξη της φετινής σεζόν. Όπως είναι γνωστό από την Παρασκευή, ο καλύτερος τερματοφύλακας της Premier League 2018/2019, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Λίβερπουλ  και πρωταθλητής Λατινικής Αμερικής με την Βραζιλία, τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και όλοι αναρωτιούνται το μέγεθος της ζημιάς, αλλά και τις εβδομάδες που θα χρειαστεί, προκειμένου να επανέλθει.

Η πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος έκρυβε μία δυσάρεστη έκπληξη στη Λίβερπουλ και πολύ περισσότερο στον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός έχει αποδείξει πως εμπιστεύεται στο 101% τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ και ο τραυματισμός του τον άγχωσε δικαιολογημένα. Ευτυχώς η αστραπιαία κίνηση για την απόκτηση του ελεύθερου από την Γουεστ Χαμ Αντριάν, έδωσε σταθερότητα κάτω από τα δοκάρια.

Ο Κλοπ μιλώντας στο «Liverpoolfc.com.», αποκάλυψε πως ο Άλισον θα μείνει έξω για «αρκετές  εβδομάδες», χωρίς να το εξακριβώσει, δίνοντας φυσικά  απάντηση στις εκτιμήσεις διάφορων ρεπορτάζ στο Νησί που έκαναν λόγο για απουσία έξι εβδομάδων!

Ο Γερμανός ξεκαθάρισε πως στο παιχνίδι της Τετάρτης δεν υπάρχει περίπτωση ο Βραζιλιάνος να φορέσει τα γάντια του, ενώ δήλωσε πως η Λίβερπουλ πρέπει να προσαρμοστεί με τον τραυματισμό του και πως θα δουν τον ακριβές χρόνο που θα απουσιάσει από τα γήπεδα.

Επίσης τόνισε πως ο Άλισον παθαίνει πρώτη φορά έναν σοβαρό τραυματισμό και είναι αρκετά δύσκολο να κάνουν βιαστικές εκτιμήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των πρωταθλητών Ευρώπης στο «Liverpoolfc.com.»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ