Τότεναμ: Δένει με απίστευτο συμβόλαιο τον Έρικσεν

Τότεναμ: Δένει με απίστευτο συμβόλαιο τον Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, παρά την «παρέλαση» υποψήφιων μνηστήρων φέτος το καλοκαίρι, θα παραμένει στην Τότεναμ υπογράφοντας νέο ηγεμονικό συμβόλαιο.

Η Τότεναμ μπορεί στην Αγγλία να μην μπορεί να ξεφύγει από τη βαριά σκιά των Σίτι και Λίβερπουλ, στην Ευρώπη όμως έκανε το «μπαμ» για πρώτη φορά στην Ιστορία της φτάνοντας στον τελικό του Champions League.

Τα Σπιρούνια παρουσιάζουν ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική, ενώ πλέον έχουν αλλάξει στάτους με το νέο ιδιόκτητο γήπεδο στο Λονδίνο. Ο Ποκετίνο πείστηκε να παραμείνει για μία(;) ακόμα χρονιά και οι μεταγραφές που απουσίασαν παντελώς την περσινή σεζόν, φέτος έγιναν και ήταν εντυπωσιακές.

Όπως φαίνεται η Τότεναμ θα κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα για να διασφαλίσει την παρουσία της στην αφρόκρεμα της Premier League και δεν είναι άλλο από την παραμονή του Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο 27χρονος Δανός είναι ο στρατηγός της Τότεναμ μεσοεπιθετικά. Το Α και το Ω στα πλάνα ανάπτυξης που έχει στα μπλοκάκια του ο Μαουρίσιο Ποκετίνο. Η περσινή του παραγωγική σεζόν με 10 γκολ και 17 ασίστ σε 51 ματς, κέντρισε το ενδιαφέρον μεγαθήριων όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Έρικσεν δηλώνει δεμένος με την ομάδα και «ψημένος» με την προοπτική που παρουσιάζει.

Κάπως έτσι όπως αναφέρει και η Daily Mail, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Έρικσεν (λήγει το προσεχές καλοκαίρι) εκτοξεύοντας τις εβδομαδιαίες αποδοχές του Δανού μεσοεπιθετικού από τις 80.000 στις 200.000 λίρες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ