Η άρνηση του Σάντσες να φύγει από τη Γιουνάιτεντ και τα νούμερα που προκαλούν σοκ (pic)

Η άρνηση του Σάντσες να φύγει από τη Γιουνάιτεντ και τα νούμερα που προκαλούν σοκ (pic)

Ο Σόλσκιερ δεν υπολογίζει τον Σάντσες, ο Χιλιανός αρνείται να φύγει από την Γιουνάιτεντ και να χάσει τις 554.000 ευρώ που εισπράττει την εβδομάδα και η δεύτερη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» τον... περιμένει. Πως από ηγέτης της Άρσεναλ, κατέρρευσε μέσα σε 1,5 χρόνο στο «Ολντ Τράφορντ».

Την ποδοσφαιρική αξία του Αλέξις Σάντσες είναι δεδομένο πως κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Η πορεία του στα γήπεδα της Ευρώπης, από την Ουντινέζε μέχρι την Μπαρτσελόνα και την Άρσεναλ τα λέει όλα για το ποιος είναι ή μάλλον ήταν ο Χιλιανός επιθετικός.

Αυτό γιατί τον τελευταίο 1,5 χρόνο, από τότε που μετακόμισε από το Λονδίνο και τους «κανονιέρηδες» στο Μάντσεστερ για τη Γιουνάιτεντ, είναι σαφές πως ένας… άλλος Αλέξις έχει μπει μέσα σε έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς μέχρι πριν λίγο καιρό, στον κόσμο.

Τα νούμερά του με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικά με 32 συμμετοχές και μόλις τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις από τον Ιανουάριο του 2018 με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στα πλάνα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ για τη νέα σεζόν που ήδη έχει ξεκινήσει στο Νησί. Η Ρόμα ήταν από τις ομάδες που έδειξε ιδιαίτερα «ζεστή» για την απόκτησή του αλλά ο ίδιος δεν… ψήνεται ιδιαίτερα με αυτή την προοπτική.

554.000 ευρώ την εβδομάδα εισπράττει εξάλλου και η Ρόμα δεν ήταν σε θέση να του τα πληρώνει αν και η Γιουνάιτεντ προσφέρθηκε να καλύψει εκείνη μεγάλο μέρος του συμβολαίου του αρκεί να φύγει, όμως ο Σάντσες αρνήθηκε.

Από την άλλη, αν μείνει στο Μάντσεστερ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας, ο Σόλσκιερ θα τον στείλει στην δεύτερη ομάδα αλλά όπως φαίνεται ο Χιλιανός το προτιμάει από την επιλογή της Ρόμα η οποία πλέον στρέφεται στην λύση του Μπατσουαγί για την επίθεσή της.

Η παρακάτω εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις για το πως ο Σάντσες κατάντησε σε βαρίδι για την Γιουνάιτεντ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ