Χατ-τρικ ο Πούκι για τη Νόργουιτς, πρώτη νίκη η Έβερτον

Χατ-τρικ ο Πούκι για τη Νόργουιτς, πρώτη νίκη η Έβερτον

Η Έβερτον πήρε την πρώτη της νίκη φέτος κόντρα στη Γουότφορντ (1-0), ο Τεέμου Πούκι πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη της Νόργουιτς με 3-1 κόντρα στη Νιούκαστλ, η Μπόρνμουθ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Άστον Βίλα, ενώ ισόπαλες με 1-1 ήρθαν Μπράιτον και Γουέστ Χαμ.

Ο Τεέμου Πούκι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τη Νόργουιτς στη νίκη με 3-1 κόντρα στη Νιούκαστλ, καθώς ο Φινλανδός επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ. Η Έβερτον πέτυχε την πρώτη της νίκη φέτος με σκορ 1-0 απέναντι στη Γουότφορντ και έφτασε στους τέσσερις βαθμούς, όσους έχει πλέον και η Μπόρνμουθ μετά την εκτός έδρας επικράτησή της κόντρα στην Άστον Βίλα. Ισόπαλες με 1-1 ήρθαν Μπράιτον και Γουέστ Χαμ.

Το γκολ της πρώτης νίκης της Έβερτον πέτυχε ο Μπερνάρντ μόλις στο 10′. Η Έβερτον με αυτή τη νίκη έφτασε στους τέσσερις βαθμούς και η Γουότφορντ έμεινε χωρίς πόντο.

Ο Πούκι άνοιξε το σκορ για τη Νόργουιτς στο 32′ και οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια. Το 2-0 και το 3-0 ο Φινλανδός στράικερ τα πέτυχε στο 63′ και στο 75′ αντίστοιχα. Για τη Νιούκαστλ μείωσε στο τελικό 3-1 ο Σέλβεϊ (90+3′). Η Νόργουιτς έφτασε τους τρεις βαθμούς και η Νιούκαστλ έμεινε χωρίς πόντο.

Η Μπόρνμουθ πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Άστον Βίλα με 2-1 με τα γκολ των Κινγκ (2′) και Γουίλσον (12′), ενώ ο Λουίζ μείωσε στο 71′. Η Μπόρνμουθ έχει τέσσερις πόντους και η Άστον Βίλα είναι με δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες στην τελευταία θέση.

Στο 1-1 της Μπράιτον με τη Γουέστ Χαμ, σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Τσιτσαρίτο στο 61′, ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε στο 65′ ο Τροσάρ. Η Μπράιτον έχει τέσσερις βαθμούς και η Γουέστ Χαμ έναν πόντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ