Ποκετίνο: «Όταν είναι έτοιμος, θα αγωνιστεί ο Λο Σέλσο»

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τη Νιούκαστλ έκανε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, τονίζοντας ότι ο κόσμος θα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή για να δει τον Αργεντινό.


Ποκετίνο: «Όταν είναι έτοιμος, θα αγωνιστεί ο Λο Σέλσο» | to10.gr

Ο Λο Σέλσο δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ακόμα, σύμφωνα με τον προπονητή του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, επομένως ο κόσμος της Τότεναμ θα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή για να τον δει εν δράσει.

«Νομίζω ότι ο Λο Σέλσο είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση. Βρισκόταν σε διακοπές μετά το Κόπα Αμέρικα και δε βρισκόταν στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση αυτό το διάστημα. Έπειτα υπέγραψε σε εμάς, ύστερα από μία ολόκληρη εβδομάδα χωρίς προπονήσεις.

Προπονείται συνεχώς τώρα αλλά απέχει ακόμα πολύ από αυτό που περιμένουμε όλοι. Χρειάζεται να βελτιωθεί και να προσαρμοστεί στο σύστημά μας. Τη στιγμή που θα είναι έτοιμος και θα μπορεί να αγωνιστεί, θα πάρει την ευκαιρία του, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τους υπόλοιπους παίκτες μας».

Ο Λο Σέλσο αποκτήθηκε ως δανεικός από τα «σπιρούνια» την τελευταία μέρα των μεταγραφών στην Αγγλία, μετά την εξαιρετική του χρονιά πέρυσι στην Ισπανία με τα χρώματα της Μπέτις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο