Ποκετίνο: «Οι νέοι θα βοηθήσουν την Τότεναμ να αναγεννηθεί»

Ποκετίνο: «Οι νέοι θα βοηθήσουν την Τότεναμ να αναγεννηθεί»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τόνισε ότι οι προσθήκες της Τότεναμ θα βοηθήσουν την ομάδα του να βελτιωθεί, ενώ δείχνουν και τη φιλοσοφία της.

Η Τότεναμ μετά από πολλούς μήνες προχώρησε σε αρκετές και σημαντικές προσθήκες το φετινό καλοκαίρι, με σκοπό να αναγεννηθεί.

Συγκεκριμένα, απέκτησε τον Ράιαν Σεσενιόν, τον Τανγκί Ντομπελέ, και τον Ζιοβάνι Λο Σέλσο προσθέτοντας ποιότητα ειδικά στον χώρο του κέντρου και έχει μια από τις πιο δυνατές μεσαίες γραμμές στην Ευρώπη.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο αναφέρθηκε στις φετινές προσθήκες ταλαντούχων παικτών, τονίζοντας ότι δείχνουν την φιλοσοφία της ομάδας, ενώ δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος με το φετινό ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ενθουσιάζομαι πάντα να δουλεύω με νέους παίκτες. Δείχνει το πρότζεκτ και τη φιλοσοφία μας. Έτσι λειτουργούμε. Έχουμε ανακαλύψει καλούς παίκτες με την ικανότητα να αποδείξουν ότι μπορούν να παίξουν εδώ για την Τότεναμ και να βοηθήσουν την ομάδα να αναγεννηθεί με αυτή την ενέργεια που πάντα χρειάζεσαι, αν θέλεις να αναγεννήσεις μια ομάδα», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ