Ποκετίνο: «Οι νέοι θα βοηθήσουν την Τότεναμ να αναγεννηθεί»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τόνισε ότι οι προσθήκες της Τότεναμ θα βοηθήσουν την ομάδα του να βελτιωθεί, ενώ δείχνουν και τη φιλοσοφία της.


Ποκετίνο: «Οι νέοι θα βοηθήσουν την Τότεναμ να αναγεννηθεί» | to10.gr

Η Τότεναμ μετά από πολλούς μήνες προχώρησε σε αρκετές και σημαντικές προσθήκες το φετινό καλοκαίρι, με σκοπό να αναγεννηθεί.

Συγκεκριμένα, απέκτησε τον Ράιαν Σεσενιόν, τον Τανγκί Ντομπελέ, και τον Ζιοβάνι Λο Σέλσο προσθέτοντας ποιότητα ειδικά στον χώρο του κέντρου και έχει μια από τις πιο δυνατές μεσαίες γραμμές στην Ευρώπη.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο αναφέρθηκε στις φετινές προσθήκες ταλαντούχων παικτών, τονίζοντας ότι δείχνουν την φιλοσοφία της ομάδας, ενώ δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος με το φετινό ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ενθουσιάζομαι πάντα να δουλεύω με νέους παίκτες. Δείχνει το πρότζεκτ και τη φιλοσοφία μας. Έτσι λειτουργούμε. Έχουμε ανακαλύψει καλούς παίκτες με την ικανότητα να αποδείξουν ότι μπορούν να παίξουν εδώ για την Τότεναμ και να βοηθήσουν την ομάδα να αναγεννηθεί με αυτή την ενέργεια που πάντα χρειάζεσαι, αν θέλεις να αναγεννήσεις μια ομάδα», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο