Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Όλοι κόκκινοι, όλοι ίσοι»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Όλοι κόκκινοι, όλοι ίσοι»

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήραν θέση απέναντι στον ρατσισμό, σηκώνοντας πανό στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Πάλας.

Την περασμένη Δευτέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Γουλβς, έχοντας για μοιραίο τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος αστόχησε σε πέναλτι στο 68ο λεπτό, την στιγμή που το σκορ ήταν ισόπαλο.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να γίνει αποδέκτης πλήθους ρατσιστικών σχολίων από οπαδούς των «κόκκινων διάβολων» στα social media, με το συγκεκριμένο συμβάν να προστίθεται σε μία μακρά λίστα τέτοιων κρουσμάτων στο αγγλικό ποδόσφαιρο συνολικά.

Σήμερα, στον εν εξελίξει αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Κρίσταλ Πάλας, μερίδα οπαδών της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, πήρε θέση απέναντι στον ρατσισμό, δείχνοντας την στήριξη της στον Πολ Πογκμπά, αναρτώντας ένα πανό το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά: «Η Γιουνάιτεντ ενάντια στον ρατσισμό».

Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός των «κόκκινων διάβολων» στο twitter, πόσταρε την σχετική φωτογραφία, συνοδεύοντας την με το εξής μήνυμα: «Όλοι κόκκινοι, όλοι ίσοι».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Πογκμπά ήταν η 3η στη Βρετανία μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Είχαν προηγηθεί ο Τάμι Έιμπραχαμ της Τσέλσι, μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και Ιμπραΐμ Μεϊτέ της Γουόκινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ