Το «επαναστατικό» σχέδιο του Νέβιλ για μείωση εισιτηρίων στο Ολντ Τράφορντ

Το «επαναστατικό» σχέδιο του Νέβιλ για μείωση εισιτηρίων στο Ολντ Τράφορντ

Ο Γκάρι Νέβιλ προτείνει έναν πρωτότυπο τρόπο στους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να μειωθούν οι τιμές των εισιτηρίων στο Ολντ Τράφορντ.

Έναν πρωτότυπο και συνάμα «επαναστατικό» τρόπο προτείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους ιδιοκτήτες ο Γκάρι Νέβιλ, προκειμένου να μειωθούν οι τιμές των εισιτηρίων στο γήπεδο και να προσελκύσει περισσότερο κόσμο.

Ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διάβολων» προτρέπει λοιπόν την οικογένεια Γκλέιζερ να πουλήσει τα δικαιώματα του ονόματος του Ολντ Τράφορντ και μέσω αυτής της κίνησης να «ρίξει» τις τιμές των εισιτηρίων για το «Θέατρο των Ονείρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή:

«Η οικογένεια Γκλέιζερ, έχει καταστήσει σαφές πως δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσει τα δικαιώματα του ονόματος του Ολντ Τράφορντ. Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση τους θα το έκανα για 60, 70, 80 εκατομμύρια λίρες το χρόνο.

Μέσα σε μία δεκαετία, θα μαζευόταν ένα ποσό κοντά στα 800 εκατομμύρια λίρες, κάτι που θα σήμαινε αυτόματα, πως τα εισιτήρια για το γήπεδο θα μπορούσαν να μειωθούν στις 10-12 λίρες

Είναι η πρώτη φορά που κάνω αυτή την πρόταση, αλλά είναι κάτι που έχω σκεφτεί αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Το Ολντ Τράφορντ έχει ένα ιστορικό όνομα. Δεν θα το άλλαζα ποτέ. Αλλά αν ας πούμε, ο χορηγός σου έδινε 80 εκατομμύρια λίρες το χρόνο για να το ονομάσεις «Stan Collymore’s Old Trafford», θα είχες μια δεκαετή επιχορήγηση, κάτι που θα ήταν πολύ καλό.

Η μείωση στα εισιτήρια που θα προέκυπτε από αυτό, θα έφερνε στο γήπεδο ανθρώπους δίχως μεγάλη οικονομική δυνατότητα».

Η οικογένεια Γκλέιζερ είναι ξεκάθαρη ανά τα χρόνια, όσον αφορά τα δικαιώματα του Όλντ Τράφορντ, καθώς δεν δείχνει καμία διάθεση να τα πουλήσει.

Αυτή τη στιγμή «τρέχει» μία οκταετής συμφωνία έναντι 15 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο, που αφορά το προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ, το οποίο έχει μετανομαστεί σε «Aon Training Complex».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ