Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με το γκολ του Τζέιμς κόντρα στην Σαουθάμπτον αλλά για τρίτο σερί ματς έμεινε χωρίς νίκη καθώς ο Βέστεργκαρντ ισοφάρισε σε 1-1 στο 58' και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη για την Γιουνάιτεντ με την ομάδα του Σόλσκιερ να μένει στο 1-1 κόντρα στην Σαουθάμπτον και να αγνοεί το «τρίποντο» μετά το 4-0 της πρεμιέρας κόντρα στην Τσέλσι.

Μόλις πέντε βαθμοί μετά από τέσσερις αγωνιστικές για τους «κόκκινους διαβόλους» που αγωνίστηκαν και με παίκτη παραπάνω στα τελευταία 20 λεπτά περίπου, στους τέσσερις βαθμούς οι «Άγιοι».

Το πανέμορφο γκολ του Τζέιμς στο 10′ με πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους στο ματς αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε πολλές φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος και στο 50′ ο Ράσφορντ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 και 8 λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Αρχικά ο Ντε Χεά έσωσε τη Γιουνάιτεντ αλλά στο 58’ ο Ντάνσο σέντραρε από δεξιά και ο Βέστεργκαρντ με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με την Σαουθάμπτον να μένει και με 10 παίκτες στο 73′ λόγω αποβολής του Ντάνσο με δεύτερη κίτρινη. Στο 83′ ο Ράσφορντ και στο 88′ ο Γκρίνγουντ είχαν δύο καλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το ματς τελείωσε ισόπαλο.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Γκαν, Σέντρικ Σοάρες, Βέστεργκαρντ, Ντάνσο Μπεντνάρεκ, Γουόρντ Πρόους, Χέιμπιεργκ, Άνταμς (62’ Λονγκ), Μπουφάλ (71’ Άρμστρονγκ), Ινγκς (77’ Γιοσίντα)

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Γουάν Μπισάκα, Πογκμπά, Γιανγκ, ΜακΤόμινεϊ (82’ Γκρίνγουντ), Περέιρα (68’ Μάτιτς), Μάτα (68’ Λίνγκαρντ), Τζέιμς, Ράσφορντ

https://www.youtube.com/watch?v=HWlNtecCjl4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ