Κλοπ: «Ξύπνησα μεθυσμένος, έκανα οτοστόπ και μπήκα σε ένα αυτοκίνητο με κότες!»

Μια απίστευτη ιστορία ε πρωταγωνιστή τον ίδιο διηγήθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ από την εποχή που καθόταν ακόμη στον πάγκο της Ντόρτμουντ.


Κλοπ: «Ξύπνησα μεθυσμένος, έκανα οτοστόπ και μπήκα σε ένα αυτοκίνητο με κότες!» | to10.gr

Ένα απίστευτο περιστατικό διηγήθηκε μέσα από το ντοκιμαντέρ της Amazon ο Γιούργκεν Κλοπ από την εποχή που βρισκόταν ακόμη στην τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανό τεχνικός πανηγύρισε… δεόντως την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2011, όμως η υπερβολή μέθη είχε σαν αποτέλεσμα μια ιστορία που θα τη διηγείται μέχρι τα βαθιά γεράματα.

«Ήμουν χάλια, κάτι το οποίο νομίζω φάνηκε και στις συνεντεύξεις που έδινα στις κάμερες εκείνη τη μέρα. Δεν θυμάμαι και πολλά από τους πανηγυρισμούς για να είμαι ειλικρινής. Θυμάμαι όμως ένα πράγμα.

Δεν ξέρω αν το έχει μάθει κανείς μέχρι σήμερα. Ξύπνησα σε ένα φορτηγό σε ένα γκαράζ! Ολομόναχος! Δεν ξέρω τι είχε προηγηθεί. Δεν θυμάμαι… Όταν ξύπνησα και βγήκα από το φορτηγό βρέθηκα σε ένα μεγάλο εργοστάσιο. Τότε είδα από μακριά έναν άνδρα στο προαύλιο και σφύριξα δυνατά για να με ακούσει.

Ήταν ο Άκι Βάτσκε (σ.σ. ο νυν εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ). Βγήκαμε στο δρόμο, σταματήσαμε έναν Τούρκο με ένα station wagon.

Ο Άκι του είπε να μας πάει σε ένα ιταλικό εστιατόριο κι εκείνος αρνήθηκε. Τότε ο Άκι έβγαλε από την τσέπη του 200 ευρώ και ο οδηγός αμέσως δέχθηκε. Κάθισα στα πίσω καθίσματα και άκουγα συνεχώς ήχους από το πορτ-παγκάζ. Ναι, είχε κότες εκεί μέσα!» ήταν τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο