Νικολά Πεπέ: Άφησε Ακτή Ελεφαντοστού και επιστρέφει στο Λονδίνο

Νικολά Πεπέ: Άφησε Ακτή Ελεφαντοστού και επιστρέφει στο Λονδίνο

Ο Νικολά Πεπέ ήταν στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού για το φιλικό με το Μπενίν, αλλά επέστρεψε στις προπονήσεις της Άρσεναλ, προκειμένου να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

Ο Νικολά Πεπέ αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ξοδέψει 80 εκατ., προκειμένου να αποκτήσουν τον Ιβοριανό.

Ο 25χρονος βρισκόταν κανονικά στην Ακτή Ελεφαντοστού για το φιλικό παιχνίδι με το Μπενίν, αλλά όπως μεταδίδουν τα αγγλικά δίκτυα, «κόπηκε» τελευταία στιγμή από την αποστολή της Εθνικής του, καθώς αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ.

Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να βελτιώσει στο διάστημα της διακοπής τη φυσική του κατάσταση, για να επιστρέψει έτοιμος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κανονιέρηδων». Μάλιστα, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας ήρθαν σε επαφή με τους αντίστοιχους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της πατρίδας του 25χρονου εξτρέμ.

Ο άλλοτε άσος της γαλλικής Λιλ έχει δώσει το παρών και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος της ομάδας του Ουνάι Έμερι, ξεκινώντας μάλιστα ως βασικός στα τελευταία δύο με Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ