«Χρυσώνει» Ντε Χέα με νέο συμβόλαιο η Γιουνάιτεντ

«Χρυσώνει» Ντε Χέα με νέο συμβόλαιο η Γιουνάιτεντ

Συμβόλαιο με πλούσιες αποδοχές προσφέρει στον Ισπανό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στο σύλλογο και μετά το τέλος της σεζόν.

Τα ρέστα της παίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να καταφέρει να κρατήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα και μετά το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Ισπανού με τους «κόκκινους διάβολους» εκπνέει τον Ιούνιο και οι δυο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμη σε οριστική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Παρόλα αυτά, στο σύλλογο δεν το βάζουν κάτω και ετοιμάζουν μυθική πρόταση στον 28χρονο, προκειμένου να καταφέρουν να τον πείσουν να παραμείνει και τη νέα σεζόν κάτοικος Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με τον «Guardian», οι ιθύνοντες της ομάδας προσφέρουν το ποσό των 325 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα στον πολύπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος σε περίπτωση που δεχτεί θα γίνει αυτομάτως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Αγγλία.

Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές φαίνεται να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, με τον Ισπανό να δείχνει πλέον πρόθυμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ