Αλέξις Σάντσες: «Δεν υπάρχει παίκτης σαν τον Λουκάκου»

Αλέξις Σάντσες: «Δεν υπάρχει παίκτης σαν τον Λουκάκου»

Ο Αλέξις Σάντσες μίλησε για τις τρομερές ικανότητες του Ρομέλου Λουκάκου, αλλά και για τους λόγους που απέτυχαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αλέξις Σάντσες και ο Ρομέλου Λουκάκου αποχώρησαν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι και θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ιταλία και την Ίντερ.

Ο Χιλιανός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN FC κι αναφέρθηκε στην παρουσία του στους κόκκινους διαβόλους, μαζί με τον Βέλγο στράικερ, τονίζοντας ότι ο Λουκάκου είναι μοναδικός στον κόσμο.

Παράλληλα ο Σάντσες ξεκαθάρισε ότι το τάιμινγκ που πήγε στη Γιουνάιτεντ δεν ήταν σωστό, καθώς υπήρχαν πολλές αλλαγές, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα σελίδα της καριέρας του, την Ίντερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στον κόσμο σαν αυτόν. Ο Λουκάκου κι εγώ προπονούμαστε πολύ καλά. Ωστόσο, χρειαζόμαστε να παίξουμε περισσότερα ματς για να είμαστε στα καλύτερά μας. Δεν ήταν η σωστή στιγμή να είμαστε στην Μάντσεστερ. Τόσες πολλές οι αλλαγές. Όταν αλλάζεις τόσο πολύ, είναι δύσκολο».

Για την Ίντερ: «Μπορώ να νιώσω ότι εδώ θα πετύχουμε, γι’ αυτό το λόγο είμαι εδώ. Γι’ αυτό είναι εδώ και Ρομελού. Αν θα πιάσει; Θα πούμε περισσότερα γι’ αυτό στο τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ