Ράσφορντ: «Η διαφορά των Μουρίνιο και Σόλκιερ είναι…» (vid)

Ράσφορντ: «Η διαφορά των Μουρίνιο και Σόλκιερ είναι…» (vid)

Ο Μάρκους Ράσφορντ έδωσε συνέντευξη στο BBC και μίλησε για τις απολύσεις προπονητών στην Πρέμιερ, ενώ τόνισε και τη διαφορά του Μουρίνιο με τον Σόλσκιερ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ εξήγησε, μιλώντας στον Γκάρι Λίνεκερ, τη διαφορά μεταξύ του Νορβηγού τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, και του Ζοζέ Μουρίνιο.

Παράλληλα, υποστήρισε πως όλοι στη Γιουνάιτεντ στηρίζουν τον Σόλσκιερ, ενώ τόνισε πως στους προπονητές θα πρέπει να δίνεται πίστωση χρόνου για να έχουν χρόνο να δείξουν το πλάνο τους.

«Όλοι έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην κάνουμε τέλεια αυτά που μας ζητάει, αλλά η ανταπόκριση στην τακτική και τις προπονητικές του μεθόδους είναι εξαιρετική.Είναι απλά το πλάνο. Όχι για ένα παιχνίδι ή για μια σεζόν, αλλά πλάνο για τα χρόνια που έρχονται.

Πρέπει οι ομάδες να στηρίζουν τους προπονητές γιατί δεν βοηθάει καθόλου στην προσαρμογή των παικτών αυτό το rotation προπονητών που γίνεται.Είναι διαφορετικά με τον Σόλσκιερ γιατί έχει παίξει και ξέρει πως να κατανοήσει τους παίκτες εκτός αγωνιστικού χώρου.

Για τον Μουρίνιο δεν ήταν πρόβλημα το γεγονός πως δεν έχει παίξει σε τοπ επίπεδο γιατί είναι προπονητής κορυφαίου επιπέδου και έχει τον τρόπο του να διαβάσει τους ποδοσφαιριστές, όμως, όταν έχεις παίξει ποδόσφαιρο και έχεις ζήσει με τον τρόπο ζωής που έχουμε κι εμείς τώρα, μπορείς να καταλάβεις περισσότερα πράγματα ως κόουτς…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ