Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 4-0

Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 4-0

Χάρη σε ένα «τρομακτικό» πρώτο ημίχρονο, η Τότεναμ διέλυσε την Κρίσταλ Πάλας με 4-0, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για το Champions League.

«Φουριόζα» έρχεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης η Τότεναμ, η οποία «σάρωσε» με 4-0 εντός έδρας την Κρίσταλ Πάλας για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους «πετεινούς» που δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα πέτυχαν και τα 4 τους γκολ.

Το σκορ για την ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο άνοιξε ο Σον στο 10ο λεπτόστο με ωραίο αριστερό σουτ μέσα στην περιοχή της Πάλας, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική μπαλιά του Αλντερβάιλερ.

Στο 21′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 2-0, όταν έπειτα από σέντρα του Οριέ από τα δεξιά η μπάλα κόντραρε στον Φαν Άνχλοντ και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Δύο λεπτά αργότερα ο Σον βρήκε εκ νέου δίχτυα με αριστερό σουτ στην κίνηση, μετά από σέντρα του Οριέ. Το… πάρτι του πρώτου ημιχρόνου ολοκληρώθηκε στο 42′ με τον Κέιν να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά και τον Λαμέλα να σκοράρει για το 4-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά δίχως να υπάρξει κάποιο άλλο γκολ, με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο να δίνει ανάσες σε Ρόουζ και Γουίνκς, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League.

Η ενδεκάδα της Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιλερ, Βερτόχεν, Ρόουζ (76′ Ντέιβις), Γουίνκς (66′ Εντομπελέ), Σισοκό, Έρικσεν, Λαμέλα, Σον, Κέιν (85′ Λούκας).

Επιτέλους νίκη για την «μισή» Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εντός έδρας της Λέστερ με 1-0, χάρη σε γκολ του Μάρκους Ράσφορντ στο 8ο λεπτό με πέναλτι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρατάχθηκαν δίχως τους Πογκμπά, Μαρσιάλ, Σο και Λίνγκαρντ και παρότι δέχθηκαν αρκετή πίεση ανά διαστήματα από την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, κράτησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος, σημειώνοντας την 2η τους στο πρωτάθλημα.

«Πάρτι» της Τσέλσι στο Μολινό!

Αρχίζει να παίρνει τα πάνω της η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ που παρουσιάζεται όλο και καλύτερη παιχνίδι με το παιχνίδι.

Οι «μπλε» του Λονδίνου «σάρωσαν» την Γουλβς εκτός έδρας, με τον Τάμι Εϊμπραχαμ να πετυχαίνει χατ-τρικ (34′, 41′, 55′). Τομόρι στο 31′ και Μάουντ στο 90+6′ τα άλλα δύο τέρμα για τους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14/9

Λίβερπουλ – Νιουκάστλ 3-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1-0

Γουλβς – Τσέλσι 2-5

Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 4-0

Μπράιτον – Μπέρνλι 1-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 0-1

19:30 Νόριτς – Μάντσεστερ Σίτι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ