Τα ρεκόρ της Μάντσεστερ Σίτι και του Αγουέρο απέναντι στην Γουότφορντ (pics, vids)

Τα ρεκόρ της Μάντσεστερ Σίτι και του Αγουέρο απέναντι στην Γουότφορντ (pics, vids)

Η Μάντσεστερ Σίτι «διαλύει» την Γουότφορντ στο πρώτο ημίχρονο, με το ασύλληπτο 5-0 στα 18 λεπτά, γράφοντας ιστορικό ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν δείχνει έλεος απέναντι στην Γουότφορντ, με τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα να σκοράρουν από το 1ο έως και το 18ο λεπτό, γράφοντας ιστορία, καθώς καμία άλλη ομάδα δεν είχε καταφέρει να πετύχει 5 τέρματα τόσο γρήγορα σε ένα παιχνίδι.

Νταβίντ Σίλβα (1’), Αγουέρο (7’), Μαχρέζ (12’), Μπερνάρντο Σίλβα (15’) και Οταμέντι (18’) βρήκαν δίχτυα, σε μια ανεπανάληπτη παράσταση από τους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ στο «Έιτιχαντ».

Ιστορία όμως γράφει και ο επιθετικός Κουν Αγουέρο, ο οποίος με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι, έχει σκοράρει και στα 6 πρώτα παιχνίδια της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Επίσης έφτασε τα 100 γκολ στο «Έιτιχαντ», μπαίνοντας σε έναν κλειστό κύκλο παικτών που έχουν πετύχει 100+ γκολ στο γήπεδο της ομάδας τους. Συγκεκριμένα ο Ανρί έχει πετύχει 114 γκολ στο «Χάιμπουρι» και ο Γουέιν Ρούνεϊ 101 στο «Όλντ Τράφορντ», με τον Αργεντινό να αναμένεται σύντομα να τους ξεπεράσει.

Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι μέσα σε 18 λεπτά, οι «πολίτες» έχουν πετύχει περισσότερα γκολ από ό,τι η ομάδα του Κίκε Φλόρες σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, η οποία έχει βρει δίχτυα 4 φορές.

Το 1-0:

Το 2-0 από τον Αγουέρο:

Το 3-0:

Το 4-0:

Το 5-0:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ