Νιουκάστλ- Μπράιτον 0-0

Νιουκάστλ- Μπράιτον 0-0

Νιουκάστλ και Μπράιτον έμειναν «κολλημένες» στη λευκή ισοπαλία (0-0) για την 6η αγωνιστική, με το τελικό αποτέλεσμα να αδικεί τους φιλοξενούμενους που έχασαν αρκετές ευκαιρίες.

Η Νιουκάστλ δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 0-0 με την Μπράιτον, σε μια αναμέτρηση που οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν το «διπλό».

Η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ ήταν εκείνη που απείλησε στο πρώτο ημίχρονο μετά την άτσαλη απομάκρυνση του Λασέλς με την πλάτη που σταμάτησε στο δοκάρι του Ντουμπράφκα στο 17′,  ενώ μέχρι τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι «γλάροι» απείλησαν δις με τον Μοπέι στο 26′ και στο 27′.

Το ημίχρονο τελείωσε 0-0, με τον ρυθμό να πέφτει ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μέρος. Η μεγαλύτερη στιγμή σημειώθηκε στο 75ο λεπτό με τον παίκτη της Μπράιτον, Κονόλι, να κάνει το πλασέ και τον Σαρ να απομακρύνει σωτήρια πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε και τις δύο ομάδες να συνεχίζουν τις χαμηλές πτήσεις, με την ομάδα του Στιβ Μπρους να πηγαίνει στους 5 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το +1 από τους σημερινούς αντιπάλους της.

Οι συνθέσεις

Νιουκάστλ: Ντουμπράφκα, Ντάμετ, Σαρ, Λασέλς, Μανκίγιο, Βίλεμς (82’ Κάρολ), Χέιντεν, Σέλβι (73’ Κι), Άτσου, Αλμιρόν (73’ Σεν-Μαξιμίν), Ζοέλιντον

Μπράιτον: Ράιαν, Ντανκ, Γουέμπστερ, Μοντόγια, Μπερν, Πρόπερ, Στέφενς, Μόι (70’ Κόνολι), Γκρος (82’ Μπονγκ), Μοπέ (82’ Μπισούμα), Αλζάτε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ