Κοντά σε μυθική συμφωνία με τη Nike η Λίβερπουλ

Κοντά σε μυθική συμφωνία με τη Nike η Λίβερπουλ

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει ότι η Λίβερπουλ είναι σε επαφές με τη Nike για να «ντύνεται» στο μέλλον, με τη συμφωνία να «αγγίζει» το 1 δις ευρώ.

Η Λίβερπουλ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand στον κόσμο με τεράστιο αριθμό φιλάθλων παγκοσμίως κι αναμφίβολα είναι μια από τις σπουδαιότερες δυνάμεις στο ποδόσφαιρο.

Για αυτό και απασχολεί πολλές εταιρίες και χορηγούς ετησίως, υπογράφοντας συμφωνίες. Κάτι ανάλογο ισχύει και τώρα με τη Λίβερπουλ να είναι κοντά στην ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την εταιρία που «ντύνεται» και τη Nike να θέλει να αναλάβει τις πτυχές της.

Σύμφωνα με την «MailOnline», η Nike είναι η εταιρία που θέλει να ντύνει τους κατόχους του Champions League και μάλιστα είναι διατεθειμένη να προσφέρει «τρελά» λεφτά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το deal μπορεί να είναι μεγαλύτερο απ’ αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (750 εκ. λίρες για 10 χρόνια). Μιλάμε για ένα χρυσό συμβόλαιο αν βέβαια επιτευχθεί που πιθανότατα θα κάνει τους κόκκινους την πιο ακριβοπληρωμένη ομάδα από μια τέτοια συμφωνία, ξεπερνώντας τόσο τη Ρεάλ αλλά και την Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ