Επιμένουν οι Ιταλοί για Αλέγκρι και Γιουνάιτεντ

Επιμένουν οι Ιταλοί για Αλέγκρι και Γιουνάιτεντ

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα της Tuttοsport στην Ιταλία γίνονται και πάλι αναφορές για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τη Γιουνάιτεντ, με τον Σόλσκιερ να φέρεται να είναι σε δεινή θέση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε δύσκολη θέση πριν καλά καλά ξεκινήσει η σεζόν, με το ένα αρνητικό αποτέλεσμα να έρχεται πίσω από το άλλο.

Οι κόκκινοι διάβολοι είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με μόλις 8 βαθμούς σε 6 ματς και τα αποτελέσματα της αγγλικής ομάδας άνοιξαν εκ νέου τη συζήτηση για αντικατάσταση του προπονητή στο Όλντ Τράφορντ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει ένα βουνό να ανέβει και η θέση του μοιάζει τουλάχιστον επισφαλής ειδικά αν η αγγλική ομάδα ηττηθεί τη Δευτέρα από την Άρσεναλ εντός έδρας.

Στην Ιταλία έχουν βουήξει εδώ και μέρες για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και το γεγονός πως είναι φαβορί για να διαδεχθεί τον Σόλσκιερ. Ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους όταν πάρθηκε η απόφαση της αποχώρησής του είχε πει ότι θα κάνει μπρέικ για ένα χρόνο και στην Ιταλία επιμένουν πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στους πάγκους για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ