«Ψάχνει ήδη την επόμενη ομάδα του ο Έρικσεν»

«Ψάχνει ήδη την επόμενη ομάδα του ο Έρικσεν»

Ο πρώην επιθετικός των Κόβεντρι και Λιντς Νοέλ Γουίλαν υποστήριξε σε δηλώσεις του πως ο Κρίστιαν Έρικσεν της Τότεναμ αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Τότεναμ, με την υπάρχουσα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Ο Δανός χαφ πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στους Λονδρέζους μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, κάτι που υποστήριξε σε δηλώσεις του στο «footballinsider247» ο πρώην επιθετικός των Κόβεντρι και Λιντς Νοέλ Γουίλαν, τονίζοντας πως ο 27χρονος μέσος ψάχνει ήδη την νέα του ομάδα.

«Μπορείς να δεις πως κοιτάει από τώρα την ημέρα που θα φύγει από την Τότεναμ. Ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει; Ήθελε να φύγει το καλοκαίρι, ωστόσο δεν ήρθε κάποια συμφωνία και ξέρει ότι μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα σε κάποια άλλη ομάδα και να διεκδικήσει τίτλους παράλληλα.

Ο Έρικσεν έχει παίξει εξαιρετικά στην Τότεναμ όλα αυτά τα χρόνια και μαζί με τον Κέιν είναι οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας. Μερικές φορές όταν κάποιος θέλει να φύγει οπωσδήποτε, είναι καλύτερο να τον αφήσεις να φύγει.

Ίσως η Τότεναμ να μην πήρε την προσφορά που θα ήθελε το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο ο Έρικσεν δεν έχει ξαναπαίξει τόσο άσχημα όσο παίζει τώρα», δήλωσε.

Πολλοί φίλοι των «Σπερς» κατηγορούν τον Δανό πως πραγματοποίησε την χειρότερη του εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον παραγκωνισμό του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λέστερ. Πέραν όλων αυτών ήταν και αυτός που έχασε το πέναλτι στο χθεσινό ματς με την Κόλτσεστερ (ομάδα 4ης κατηγορίας της Αγγλίας), κάτι που έφερε τον αποκλεισμό της Τότεναμ από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ