Ποκετίνο: «Αξίζουμε να δεχόμαστε τέτοια κριτική»

Ποκετίνο: «Αξίζουμε να δεχόμαστε τέτοια κριτική»

Ο Αργεντινός τεχνικός παραδέχθηκε πως η Τότεναμ δέχεται δίκαια αρνητική κριτική από μερίδα του Τύπου, όμως εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι Λονδρέζοι θα επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

Η Τότεναμ έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα στη φετινή σεζόν, καθώς στην Premier League μετράει μόλις 8 βαθμούς σε σύνολο έξι αγωνιστικών.

Τα πράγματα δεν γίνονται καλύτερα στο Champions League, αφού τα σπιρούνια έχασαν πολύτιμους βαθμούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό με το τελικό 2-2 και δεν κατάφεραν να μπουν στη διοργάνωση με το δεξί.

Σαν αποτέλεσμα, το σύνολο του Μαουρίσιο Ποκετίνο δέχεται έντονη κριτική από τον αγγλικό Τύπο αλλά και από μερίδα οπαδών, με τον Αργεντινό, μάλιστα, να παραδέχεται πως οι Λονδρέζοι οφείλουν να τα… ακούσουν για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

«Μερικές φορές η κριτική μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι χρειάζεται να «ξυπνήσεις». Πρέπει να έχουμε την πιθανότητα της βελτίωσης. Είμαι άνετος, καθώς δεν γίνεται να είσαι συνεχώς ευτυχισμένος. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω στο ποδόσφαιρο. Περισσότερο και από τη ζωή» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ