Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-1

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να προελαύνει! Οι «κόκκινοι» συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους κάνοντας το 7 στα 7 έπειτα από τη νίκη με 1-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έχοντας ως μεγάλο σύμμαχο την τύχη.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει το ξέφρενο ξεκίνημα στην Premier League επικρατώντας με σκορ 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ χάρη σε τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των νεοφώτιστων, έχοντας το απόλυτο των νικών (7 στα 7).

Το πολύτιμο γκολ για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σημείωσε ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας το δικαίωμα σε όλη την ομάδα να ξεσπάσει σε πανηγυρισμούς έπειτα από μια αρκετά κακή εμφάνιση.

Το πρώτο ημίχρονο είχε για μεγάλο διάστημα τους νεοφώτιστους να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να προσπαθούν να διασπάσουν την άμυνα των κόκκινων χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σε ένα πρώτο 45λεπτο που σε καμία περίπτωση δεν είχε τα στοιχεία που θα ήθελε ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ.

Η μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ ήρθε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, με τον Μανέ να σημαδεύει το δοκάρι του Χέντερσον έπειτα από πάσα του Φιρμίνο και να χάνει τεράστια ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ πήρε τα ηνία και άρχισε να πιέζει ώστε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ που όμως δεν ερχόταν. Τελικά το γκολ ήρθε χάρη στην τύχη η οποία χαμογέλασε στους παίκτες του Κλοπ.

Συγκεκριμένα, ο Βαϊνάλντουμ σούταρε έξω από την περιοχή σε μία φάση που φαινομενικά ήταν εύκολη για τον γκολκίπερ της Σέφιλντ, Χέντερσον. Όμως ο Άγγλος τερματοφύλακας δεν υπολόγισε σωστά και ενώ πήγε να μπλοκάρει η μπάλα έφυγε από τα χέρια του και πέρασε κάτω από τα πόδια του, καταλήγοντας στα δίχτυα.

Έτσι λοιπόν η Λίβερπουλ θα παραμείνει μόνη πρώτη με διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι και θα περιμένει να δει τι θα κάνουν οι «πολίτες» οι οποίοι δοκιμάζονται σήμερα (28/9, 19:30) στην έδρα της Έβερτον.

https://www.youtube.com/watch?v=aZIjXD7zeNI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ