Επέστρεψαν στις νίκες Τσέλσι και Τότεναμ

Επέστρεψαν στις νίκες Τσέλσι και Τότεναμ

Επιστροφή στις νίκες για Τσέλσι και Τότεναμ, με τους «μπλε» να παίρνουν τη νίκη σβηστά απέναντι στη Μπράιτον (2-0) και την Τότεναμ να επικρατεί με 2-1 κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Επιστροφή στις νίκες για Τσέλσι και Τότεναμ, με τους «μπλε» να παίρνουν τη νίκη σβηστά απέναντι στη Μπέρνλι και την Τότεναμ να επικρατεί με 2-0 κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Πρώτη νίκη για Λάμπαρντ στο «Στάνφορντ Μπριτζ»

Η Τσέλσι υποδέχτηκε στο «Στάνφορντ Μπριτζ» στη Μπράιτον με μοναδικό στόχο να αφήσει πίσω της την ήττα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Λίβερπουλ και τα κατάφερε.

Στο πρώτο μέρος του σύνολο του Φρανκ Λάμπαρντ αδυνατούσε να βρει τον τρόπο να παραβιάσει την εστία των φιλοξενούμενων, με το ημίχρονο να λήγει με λευκή ισοπαλία.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, όμως, οι μπλε μπήκαν δυναμικά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 50′.

Ο Ζορζίνιο ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, με τους Λονδρέζους να κάνουν το 1-0 και να προσπαθούν να διαφυλάξουν τη νίκη.

Κάτι τέτοιο θα συνέβαινε πιο εύκολα με την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, με την Τσέλσι να προσπαθεί να απειλεί συνεχώς τα αντίπαλα καρέ.

Τελικά, τη λύση έδωσε  ο Γούλιαν, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και σφράγισε τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.

«Ανάσανε» η Τότεναμ

Η Τότεναμ δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τη νέα σεζόν, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 11 βαθμούς μέσα σε 7 αγωνιστικές.

Το σύνολο το Μαουρίσιο Ποκετίνο γνώριζε εκ προοιμίου πως το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Σαουθάμπτον αποτελούσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα  μετά την ήττα από τη Λέστερ και δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη.

Στο 24′ ο Ντομπελέ κατάφερε να ανοίξει το σκορ… με περίσσια βοήθεια του αντίπαλου γκολκίπερ, πριν ο Ίνγκς (39′) ισοφαρίσει για τους «Άγιους» και τον Γιορίς παράλληλα να κάνει τη… γκάφα της χρονιάς.

Παρόλα αυτά, η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε παρά μόνο για μερικά λεπτά, αφού ο Χάρι Κέιν έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στα «σπιρούνια» (43′).

Ενδιάμεσα, οι «πετεινοί» έμειναν με δέκα λόγω της αποβολής του Οριέ (31′), όμως κατάφεραν να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το φινάλε και να πάρουν τους τρεις βαθμούς που τους έφεραν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αναμετρήσεων:

Άστον Βίλα – Μπέρνλι 2-2

Γουλβς – Γουότφορντ 2-0

Κρίσταλ Πάλας – Νόριτς 2-0

Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ 2-2

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ