«Φαβορί για τον πάγκο της Τότεναμ ο Σάουθγκεϊτ»

«Φαβορί για τον πάγκο της Τότεναμ ο Σάουθγκεϊτ»

Ανάμεσα στους βασικούς υποψήφιους για την διαδοχή του Μαουρίσιο Ποκετίνο στον πάγκο της Τότεναμ βρίσκεται ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα.

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Τότεναμ να βρίσκεται σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Μαουρίσιο Ποκετίνο στον πάγκο της ομάδας.

Η νέα σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για τα «σπιρούνια» και τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν βάλει σε πολύ δύσκολη θέση τον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος πλέον βλέπει τους υποψήφιους διαδόχους του να… παρελαύνουν στον αγγλικό Τύπο.

Ένας από εκείνους, μάλιστα, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στα φαβορί για να πάρουν άμεσα τα ηνία των Λονδρέζων είναι ο τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Όπως υποστηρίζει η «Daily Star», ο 49χρονος συγκεντρώνει υψηλές πιθανότητες να αναλάβει τη διαχείριση της ομάδας, καθώς η φυσιογνωμία του είναι αρκετά αρεστή στους διοικούντες.

Συν τοις άλλοις, μάλιστα, ο Σάουθγκεϊτ διατηρεί και ιδιαίτερα καλές σχέσεις  με τους Άγγλους διεθνείς των «πετεινών», γεγονός που του προσδίδει έξτρα πόντους στη… μάχη για τη διαδοχή του Μαουρίσιο Ποκετίνο στην τεχνική ηγεσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ