Προανήγγειλε μεταγραφές για την επίθεση ο Σόλσκιερ

Προανήγγειλε μεταγραφές για την επίθεση ο Σόλσκιερ

O Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποκάλυψε ότι η Γιουνάιτεντ πρόκειται να ενισχυθεί στην επιθετική γραμμή της στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για τις αποχωρήσεις των Ρομέλου Λουκάκου και Αλέξις Σάντσες και ξεκαθάρισε ότι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα προσπαθήσει να καλύψει τα κενά.

Ο Νορβηγός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» ρωτήθηκε για τη λειψανδρία που παρατηρείται στην ομάδα του, ειδικά από τη στιγμή που είναι τραυματίες οι Μάρκους Ράσφορντ και Αντονί Μαρσιάλ.

Ο Σόλσκιερ δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει ανοιχτά για τους επόμενους στόχους, τονίζοντας ότι οι Λουκάκου και Σάντσες δεν αντικαταστήθηκαν και αυτό θα συμβεί τους επόμενους μήνες.

«Αφήσαμε τον Σάντσες και τον Λουκάκου να φύγουν, δεν χρειάζεται να είναι κανείς διαστημικός επιστήμονας για να καταλάβει ότι την επόμενη φορά που θα αποκτήσουμε κάποιον, θα είναι ένας επιθετικός. Ψάχνουμε για δημιουργία και για γκολ», είπε ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ και ουσιαστικά εξήγησε το λόγο που δεν κινήθηκε η ομάδα του το καλοκαίρι για έναν επιθετικό.

«Αν είχαμε βρει τον σωστό, θα τον είχαμε αποκτήσει. Ήταν η ώρα για τον Λουκάκου να φύγει. Το γνωρίζει αυτό. Δεν ήθελε να είναι εδώ. Άρα ποιο το νόημα να μείνει;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ