Φαν Ντάικ: Είμαστε ακόμα στον Οκτώβρη δε μιλάμε για τον τίτλο»

Φαν Ντάικ: Είμαστε ακόμα στον Οκτώβρη δε μιλάμε για τον τίτλο»

Σε δηλώσεις του ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ τόνισε πως είναι νωρίς να μιλούν για το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς απέναντι στην Σάλτσμπουργκ.

Το Σάββατο η Λίβερπουλ επικράτησε της Σέφιλντ Γιουνάιτεν, κάνοντας το 7 στα 7 στην Premier League. Ωστόσο, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλούν για πρωτάθλημα.

«Δεν σημαίνει τίποτα αυτό το προβάδισμα. Είναι πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε τον τίτλο. Είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο και έρχεται δύσκολη περίοδος. Έχουν μείνει τόσοι πολλοί αγώνες και στο μόνο πράγμα που επικεντρωνόμαστε είναι το κάθε επόμενο παιχνίδι. Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάμε το τι κάνουν οι άλλοι. Το αποδεικνύει και το παράδειγμα της περασμένης σεζόν».

Για το γεγονός πως η Λίβερπουλ μετρά μόνο νίκες εκτός έδρας από τον Μάρτιο , όταν και έφερε ισοπαλία με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», και μετά ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός δήλωσε: «Αυτό αφορά τα Μέσα που λατρεύουν τα στατιστικά. Στην πραγματικότητα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα μέχρι στιγμής. Θέλουμε να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε καλά, ωστόσο, ακόμα έχουμε αρκετό περιθώριο βελτίωσης».

Ο Φαν Ντάικ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο παιχνίδι του Champions League με την Σάλτσμπουργκ την Τετάρτη (02/10, 22:00) λέγοντας: «Θα είναι δύσκολος αγώνας. Όμως, πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Πρέπει να σκέφτεσαι σε κάθε παιχνίδι ότι θα νικήσεις, αλλιώς καλύτερα να μείνεις στο σπίτι. Έχουμε την κατάλληλη ποιότητα και τους παίκτες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ