Τότεναμ: Φήμες για τη γυναίκα του Έρικσεν και τον Βερτόνχεν και διάψευση (pics)

Τότεναμ: Φήμες για τη γυναίκα του Έρικσεν και τον Βερτόνχεν και διάψευση (pics)

Δεν της φτάνουν τα αγωνιστικά θέματα της Τότεναμ, έχει να αντιμετωπίσει και τα βρετανικά ταμπλόιντς που βάζουν... φωτιά με ροζ σκάνδαλο.

Δεν της έφταναν τα δεκάδες αγωνιστικά προβλήματα που παρουσιάζει, δεν της έφταναν τα εφτά γκολ που δέχτηκε στο Λονδίνο από την Μπάγερν Μονάχου, έχει να αντιμετωπίσει και ένα ροζ σκάνδαλο που ήρθε στη δημοσιότητα, το οποίο πάντως έσπευσαν να διαψεύσουν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας.

Ο λόγος για την Τότεναμ και όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στη Βρετανία σχετικά με εξωσυζυγική σχέση του Βερτόνχεν με τη γυναίκα του συμπαίκτη του, Έρικσεν. Οι δυο τους έχουν πάρα πολύ καλή σχέση, κάτι που αποδεικνύεται και από τα βίντεο από τις προπονήσεις της Τότεναμ, ωστόσο μια φήμη που κυκλοφόρησε ήρθε να βάλει… φωτιά.

Συγκεκριμένα, το σενάριο ήθελε τον Βερτόνχεν να έχει πάει με τη γυναίκα του Έρικσεν και στο δημοσίευμα που κυκλοφόρησε αναφέρεται πως έγινε χαμός στα αποδυτήρια, με τους δυο τους να έρχονται στα χέρια και να επεμβαίνει ο Χάρι Κέιν για να τους χωρίσει.

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, ο Βερτόνχεν είχε εμφανιστεί με πρησμένο μάτι σύμφωνα με το ρεπορτάζ το… ξύλο του το είχε ρίξει ο Έρικσεν. Ωστόσο όλα τα παραπάνω διαψεύδονται κατηγορηματικά και από τους δύο ποδοσφαιριστές.

«Μαλ%@#^» έγραψε στο twitter ο Έρικσεν, ποστάροντας μάλιστα και τη φήμη που κυκλοφόρησε και η οποία πλέον έχει εξαφανιστεί, με τον Βερτόνχεν να απαντά με… καρδούλα κάτω από το ποστάρισμα του συμπαίκτη του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ