Νέιθαν Φέργκιουσον : Υπέγραψε στην Γουέστ Μπρομ και το έριξε στον χορό! (vid)

Νέιθαν Φέργκιουσον : Υπέγραψε στην Γουέστ Μπρομ και το έριξε στον χορό! (vid)

Ο 17χρονος Νέιθαν Φέργκιουσον υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Γουέστ Μπρόμιτς και για να το γιορτάσει άρχισε να χορεύει σε τρελούς ρυθμούς!

Ο Νέιθαν Φέργκιουσον υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του και όπως είναι φυσικό δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του.

O 17χρονος σέντερ μπακ αποτελεί κι επίσημα παίκτη της Γουεστ Μπρομ, καθώς βρέθηκε μαζί με τους γονείς του στα γραφεία του αγγλικού συλλόγου, υπογράφοντας ως το καλοκαίρι του 2020.

Ο Φέργκουσον που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ομάδας, αποτελεί επιλογή του νέου τεχνικού της ομάδας Αλαν Παρντιού που είπε για το νεαρό: «Μου πήρε 2,5 λεπτά για να διαπιστώσω το ταλέντο του Νέιθαν. Απορώ γιατί δεν είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο νωρίτερα. Αυτό ρώτησα και τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Νέιναθ έχει όλο το μέλλον μπροστά του και όλοι μιλάνε για αυτό».

Ο Φέργκουσον καλείται να συμβάλλει στην αμυντική θωράκιση της ομάδας του, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Premier League, έχοντας δεχθεί 24 γκολ σε 18 αγωνιστικές

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο πιτσιρικάς γιόρτασε τη σημαντική προσωπική στιγμή με τρελό χορό!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ