Η ρήτρα μαμούθ που κρατάει τον Ποτσετίνο στην Τότεναμ

Η ρήτρα μαμούθ που κρατάει τον Ποτσετίνο στην Τότεναμ

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν ακούει την καρέκλα του να «τρίζει» μετά το φετινό κακό ξεκίνημα. Η Τότεναμ όμως δυσκολεύεται να τον αντικαταστήσει λόγω… ρήτρας.

Η Τότεναμ πέρσι «τρύπησε» το ταβάνι της με την εξαιρετική πορεία της στην Αγγλία και το γεγονός πως έφτασε στον τελικό του Champions League κόντρα στην άπαικτη Λίβερπουλ. Η κακή εκκίνηση στην Premier League στην οποία βρίσκεται ήδη στο -10 από την κορυφή, φαίνεται να φθείρει και τον Ποτσετίνο αλλά και την ομάδα αφού δεν υπάρχει δυνατότητα για το βήμα παραπάνω.

Μπορεί οι συζητήσεις και τα δημοσιεύματα τις ημέρες που προηγήθηκαν, ακόμα και οι Bookmakers, να αναζητούν ήδη τον διάδοχο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, όμως τα αγγλικά ΜΜΕ σήμερα υποστηρίζουν, πως η θέση του Αργεντινού τον πάγκο της Τότεναμ δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο λόγος είναι απλός, αφού στην διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, σκέφτονται πως δεν είναι η στιγμή να  προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή, ιδιαίτερα επειδή, αν το κάνουν, θα πρέπει να τον αποζημιώσουν με 32 εκατομμύρια λίρες, σχεδόν 36 εκατομμύρια ευρώ, εκτός εάν πάει σε άλλη ομάδα.

Ο 47χρονος Αργεντινός βρίσκεται στον πάγκο των Λονδρέζων από τον Μάιο του 2014 και βρίσκεται αισίως στην 6η του σεζόν με τα Σπιρούνια με τα οποία σε σύνολο 286 αναμετρήσεων μετράει 158 νίκες, 57 ισοπαλίες και 71 ήττες.

Άλλαξε επίπεδο την… μετρίως μέτρια Τότεναμ, ανέδειξε παίκτες και την έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του Champions League. Ο πρωταθλητισμός όμως στο Νησί αν δεν λέγεσαι Λίβερπουλ ή Σίτι αυτή την εποχή είναι αδύνατος. Και όπως φαίνεται η μακροημέρευση αν δεν λέγεσαι Βενγκέρ ή Φέργκιουσον, ουτοπία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ