Μπράιτον- Τοτεναμ 3-0

Μπράιτον- Τοτεναμ 3-0

Η Τότεναμ υπέστη «σοκαριστική» ήττα στην έδρα της Μπράιτον (3-0), χάνοντας με σοβαρό τραυματισμό και τον Ούγκο Γιορίς, με την καρέκλα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να «τρίζει» επικίνδυνα.

Ο κατήφορος της Τότεναμ του Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν έχει σταματημό. Οι «Spurs» πραγματοποίησαν άλλη μια άσχημη εμφάνιση και ηττήθηκαν με το «βαρύ» 3-0 από την Μπράιτον, η οποία νίκησε έπειτα από την πρεμιέρα της φετινής Premier League.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο μετά την «εφτάρα» από την Μπάγερν, έδειξε το ίδιο προβληματικό πρόσωπο, έχοντας πλέον να αντιμετωπίσει και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Ούγκο Γιορίς, ο οποίος από όσο φαίνεται θα κάνει καιρό να επιστρέψει στη δράση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τα «σπιρούνια», όταν μετά από σέντρα των παικτών των γηπεδούχων, ο Γιορίς δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα, πέφτοντας με άσχημο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο και γυρνώντας τον αγκώνα του. Από κοντά, μάλιστα ο Μοπέι έγραψε το 1-0. Ο Γάλλος γκολκίπερ, αποχώρησε με οξυγόνο, με τον Γκαζανίγκα να τον αντικαθιστά.

Οι φιλοξενούμενοι άργησαν να συνέλθουν από το διπλό «χτύπημα» που δέχτηκαν και οι παίκτες του Γκράχαμ Πότερ φρόντισαν να το εκμεταλλευτούν. Στο 32ο λεπτό, ο Κονόλι πήρε το ριμπάουντ μετά από διώξιμο του Γκαζανίγκα, και σημείωσε το 2-0.

Ο Αργεντινός τεχνικός των «Spurs» πέρασε τον Ουίνκς στον αγωνιστικό χώρο μετά την ανάπαυλα, στη θέση του Εντομπελέ, αλλά η κυκολοφορία στη μεσαία γραμμή δεν βελτιώθηκε.

Οι γηπεδούχοι πλέον ήταν επικίνδυνοι στην κόντρα και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη τους, με όμορφο πλασέ του MVP της αναμέτρησης, Κονόλι στο 65′, ο οποίος πέτυχε το δέυτερο προσωπικό του γκολ.

Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν τυπική διαδικασία, με τους «Spurs» να έχουν κάποιες στιγμές, αλλά να μην καταφέρνουν να μειώσουν την έκταση του σκορ.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, θα πρέπει στη διακοπή των Εθνικών ομάδων που ακολουθεί, να βελτιώσει αρκετά πράγματα στην ομάδα του, η οποία έχει μόλις 11 βαθμούς, έπειτα από 8 παιχνίδια.

Μπράιτον: Ράιαν, Μοντόγια, Γουέμπστερ, Μπερν, Ντανκ, Αλζάτε (88’ Μπονγκ), Γκρος, Μόι, Στίβενς (90’ Μάρεϊ), Κόνολι (79’ Μπισουμά), Μοπέ

Τότεναμ: Γιορίς (8’ Γκαζανίγκα), Σισοκό, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Ντομπελέ (46’ Γουίνκς), Σον (73’ Λούκας Μόουρα), Έρικσεν, Λαμέλα, Κέιν

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ