Φέργκιουσον: «Βενγκέρ, είσαι ένας απόλυτος θρύλος»

Φέργκιουσον: «Βενγκέρ, είσαι ένας απόλυτος θρύλος»

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Αρσέν Βενγκέρ στο περιθώριο της βράβευσης του Αλσατού τεχνικού.

O Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έπλεξε το εγκώμιο του Αρσέν Βενγκέρ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής βράβευσης του 69χρονου Αλσατού ως «θρύλου του ποδοσφαίρου».

Ο κορυφαίος κατά τους πολλούς προπονητής όλων των εποχών μίλησε με σπουδαία λόγια για τον επί σχεδόν δυο δεκαετίες αντίπαλο του μέσα από ένα ιδιαίτερο βίντεο που ετοίμασε.

«Η καριέρα σου στην Άρσεναλ ήταν πραγματικά φανταστική. Είναι ένας απόλυτος «θρύλος». Λάτρεψα τον ανταγωνισμό μαζί σου. Είχαμε ορισμένες υπέροχες στιγμές. Είναι υπέροχο που λαμβάνεις αυτό το βραβείο απόψε. Σου εύχομαι καλή τύχη και ό, τι το καλύτερο», ανέφερε ο Σερ Άλεξ, ο οποίος είχε λάβει την αντίστοιχη τιμητική διάκριση το 1996.

Τα βραβεία «Legends of Football» διοργανώνει σε ετήσια εκδήλωση η φιλανθρωπική οργάνωση Nordoff Robins, ενώ έχουν βραβευτεί και οι Πελέ, Κένι Ντανγκλίς, Άλαν Σίρερ, Ερίκ Καντονά, Ζοσέ Μουρίνιο, Ράιαν Γκιγκς, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Στίβεν Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ