Άλισον: Αγώνας δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ

Άλισον: Αγώνας δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ

O Άλισον έχει μπει σε εντατικό ρυθμό προπονήσεων, καθώς «καίγεται» για να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (20/10) στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Άλισον είναι ο μεγάλος άτυχος της Λίβερπουλ την φετινή χρονιά, καθώς τραυματίστηκε στην πρεμιέρα της Premier League με την Νόργουιτς στο «Άνφιλντ».

Ο 27χρονος τερματοφύλακας τραυματίστηκε στον αστράγαλο, έχοντας χάσει όλα τα παιχνίδια έκτοτε, με τον Αντριάν να τον αναπληρώνει στην εστία των «Reds».

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ισπανό τερματοφύλακα, αλλά σίγουρα ο Βραζιλιάνος είναι άλλη κλάση. Ο Άλισον αναμένεται να επιστρέψει στην δράση τις προσεχείς εβδομάδες, αλλά έχει βάλει στόχο να προλάβει το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «Reds» έχουν μια ιστορική ευκαιρία να πετύχουν το 9/9 και να ισοφαρίσουν το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος, το οποίο κατέχει η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, τη σεζόν 2005-2006.

Ο Τζον Άχτερμπεργκ, προπονητής τερματοφυλάκων των Πρωταθλητών Ευρώπης, δουλεύει μαζί με τον Άλισον με ασκήσεις ταχύτητας, εκρηκτικότητας και δύναμης, ώστε να είναι πανέτοιμος σε 12 μέρες από τώρα.

Το εγχείρημα είναι δύσκολο, καθώς δεν θα έχει αγωνιστικό ρυθμό, αλλά ο Άλισον είναι αποφασισμένος για την επάνοδό του απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ