Η Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ έχει πετύχει τα λιγότερα γκολ εδώ και 12 χρόνια (pic)

Η Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ έχει πετύχει τα λιγότερα γκολ εδώ και 12 χρόνια (pic)

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σκοράρει μόλις 9 γκολ σε 8 παιχνίδια, επίδοση που είναι η χειρότερη των τελευταίων 12 χρόνων, αλλά τα αρνητικά ρεκόρ της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν σταματούν εκεί.

H ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συνεχίζει να σπάει αρνητικά ρεκόρ, πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πετύχει μόλις 9 γκολ στα πρώτα οκτώ επίσημα παιχνίδια για την Premier League, επίδοση η οποία είναι η χειρότερη από τη σεζόν 2007-2008, όταν η Μάντσεστερ είχε πετύχει 7 τέρματα.

Η διαφορά είναι ότι εκείνη τη χρονιά, η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε 19 βαθμούς και στο τέλος κατέκτησε τον τίτλο. Ο αγγλικός σύλλογος, επί Σόλσκιερ έχει να επιδείξει το χειρότερο ποσοστό πόντων από τα 70s με προπονητή τον Ντέιβ Σέξτον.

Η Γιουνάιτεντ κάνουν τη χειρότερη εκκίνηση από το 1989 και τα χειρότερα δεν σταματούν εκεί: Μόλις 7 ομάδες έχουν σκοράρει λιγότερα γκολ από την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, διαγράφοντας πορεία υποβιβασμού. Σε μια χρονιά που ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα.

Ακόμα και στην περσινή σεζόν επί Ζοσέ Μουρίνιο, η Γιουνάιτεντ είχε 4 βαθμούς παραπάνω μετά από 8 αγωνιστικές, όντας στην όγδοη θέση και όχι στη 12η της φετινής χρονιάς.

Οι παίκτες του Σόλσκιερ, μετά την επιβλητική πρεμιέρα εναντίον της Τσέλσι (4-0), δεν έχουν καταφέρει σε καμία άλλη αναμέτρηση να πετύχουν παραπάνω από ένα γκολ.

«Με οδηγείτε στην απόλυση» φέρεται να ήταν τα λόγια του Νορβηγού μετά από την ήττα από τη Νιουκάστλ στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ ακολούθησε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου.

Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο επικείμενο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, καθώς ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα σημάνει το τέλος του από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ