Λίβερπουλ : Τεράστια πρόταση για τον Λεμάρ

Λίβερπουλ : Τεράστια πρόταση για τον Λεμάρ

Η Λίβερπουλ αδειάζει τα ταμεία της για τον Τόμας Λεμάρ της Μονακό, καθώς ετοιμάζει πρόταση 100 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Φελίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ και οι κόκκινοι του Μερσεσάιντ ψάχνουν να βρουν τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Λίβερπουλ είναι ο Τόμας Λεμάρ, σε περίπτωση αποχώρησης του Κουτίνιο κι αναμένεται να κάνει τα πάντα για να τον κάνει δικό της.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μονακό για τον Γάλλος μεσοεπιθετικό και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει πρόταση άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταγραφή του Γάλλου εξαρτάται απόλυτα από το αν θα παραμείνει ή όχι ο Κουτίνιο στο Άνφιλντ, διότι αν μείνει η Λίβερπουλ δεν θα έχει τα χρήματα για να κάνει δικό της τον Λεμάρ.

Αντίθετα αν αποχωρήσει με προορισμό την Μπαρτσελόνα, τότε η αγγλική ομάδα θα βάλει στα ταμεία της περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ και θα ανοίξουν οι πόρτες για την μεταγραφή του παίκτη των Μονεγάσκων.

Πέρα από τη Λίβερπουλ, στη λίστα με τις ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Λεμάρ βρίσκονται και οι Άρσεναλ με την Τσέλσι, ενώ αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Κουτίνιο στους μπλαουγκράνα, τότε θα μπουν στο κόλπο και αυτοί. Όμως το πάνω χέρι το έχουν οι κόκκινοι του Μερσεσάιντ, καθώς με την πρόταση των 100 εκατομμυρίων η Μονακό θα συμφωνήσει αμέσως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ