Η Boxing Day θα μεταδοθεί σε Live Streaming από την Amazon

Η Boxing Day θα μεταδοθεί σε Live Streaming από την Amazon

Η φετινή Boxing Day στην Premier League θα είναι διαφορετικές απ' όλες τις άλλες, καθώς θα μεταδοθεί σε Live Streaming από την Amazon για πρώτη φορά στην ιστορία.

Η πιο διάσημη αγωνιστική στον κόσμο, η περιβόητη Boxing Day στην Premier League, θα μεταδοθεί ολόκληρη σε Live Streaming από την Amazon και για πρώτη φορά οι αγώνες θα γίνουν σε τέσσερις διαφορετικές ζώνες.

Η Premier League αποδεικνύει για ακόμη μια φορά γιατί είναι έτη φωτός μακριά από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα και γιατί είναι η λίγκα με τις μεγαλύτερες συμφωνίες.

Η Premier League λοιπόν έχει τηλεοπτικές συμφωνίες, πέρα από την Amazon, με το Sky Sports και το BT Sport, με τα χρήματα που δίνονται, να είναι μυθικά. Αξίζει να σημειωθεί πως η Amazon έχει πληρώσει 90 εκατ. λίρες για να δείχνει 20 παιχνίδια μέσα στη σεζόν και τα εννέα θα είναι στη Boxing Day, ημέρα Πέμπτη (26/12).

Τα παιχνίδια της αγωνιστικής θα μεταδοθούν σε τέσσερις διαφορετικές ζώνες, κάτι επίσης που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά. Στις 14:30, στις 17:00, στις 19:30 και στις 22:00 την ημέρα της Boxing Day, ενώ μια ημέρα μετά (27/12) θα γίνει το ματς της Γουλβς με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Μολινό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Άστον Βίλα – Νόριτς
Μπόρνμουθ – Άρσεναλ
Τσέλσι – Σαουθάμπτον
Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ
Έβερτον – Μπέρνλι
Λέστερ – Λίβερπουλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουότφορντ
Τότεναμ – Μπράιτον
Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ