Εκτός με Γιουνάιτεντ ο Σαλάχ!

Εκτός με Γιουνάιτεντ ο Σαλάχ!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν θα είναι στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Θετικά νέα για Σόλσκιερ, βασικός ο Ντε Χέα. Δείτε τις ενδεκάδες του ματς.

Μεγάλο πλήγμα για τη Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και τέθηκε νοκ-άουτ από το ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός των κόκκινων αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αστράγαλο και έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους κόκκινους διαβόλους.

Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να μην ρισκάρει μαζί του και τον άφησε εκτός αποστολής από το μεγάλο ντέρμπι.

Από την άλλη, θετικά νέα για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αφού ο Νταβίντ Ντε Χέα ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, διαψεύδοντας τα προγνωστικά και θα είναι βασικός στο αποψινό παιχνίδι, ολοκληρώνοντας την αποθεραπεία του μόλις σε 3-4 μέρες.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γιανγκ, Τουανζέμπε, ΜακΤομινεϊ, Φρεντ, Τζέιμς, Περέιρα, Ράσφορντ.

Οι αναπληρωματικοί:  Ρομέρο, Ρόχο, Ουίλιαμς, Μάτα, Γκάρνερ, Μαρσιάλ, Γκρίνγουντ.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Φιρμίνο, Οριγκί.

Οι αναπληρωματικοί:  Άντριαν, Λόβρεν, Γκόμεζ, Μίλνερ, Κεϊτά, Τσάμπερλεϊν, Λαλάνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ