Ποκετίνο: «Δικαιούμασταν τη νίκη, ξαναβρήκαμε την αυτοπεποίθησή μας»

Ποκετίνο: «Δικαιούμασταν τη νίκη, ξαναβρήκαμε την αυτοπεποίθησή μας»

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο, τόνισε πως οι παίκτες του ξαναβρήκαν την αυτοπεποίθησή τους, ενώ ανέφερε πως έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους.

Η Τότεναμ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στην ένατη αγωνιστική της Premier League, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με τη Γουότφορντ εντός έδρας ισοφαρίζοντας, μάλιστα, στο 86′ με τον Ντέλε Άλι.

Έτσι η περσινή φιναλίστ του Champions League έμεινε χαμηλά, για τα δικά της στάνταρ, στη βαθμολογία καθώς βρίσκεται στην έβδομη θέση με 12 βαθμούς.

Ωστόσο, ο προπονητής των «σπιρουνιών», Μαουρίτσιο Ποκετίνο, τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ανέφερε ότι η παίκτες βρήκαν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

«Η Γουότφορντ αμύνθηκε πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και ειδικά στο τέλος. Τουλάχιστον ισοφαρίσαμε, ενώ ίσως να δικαιούμασταν και την νίκη στο δεύτερο ημίχρονο. Ξαναβρήκαμε την αυτοπεποίθηση μας, μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα στα παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου και την Μπράιτον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ