Παίζει… άμυνα για νέο σπίτι ο Φέργκιουσον

Παίζει… άμυνα για νέο σπίτι ο Φέργκιουσον

Ο γείτονας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει να χτίσει ένα μεγαλύτερο σπίτι, αλλά ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να μην συμφωνεί με το σχέδιο του!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει δώσει πολλές μάχες στη ζωή του, αλλά κατά κύριο λόγο στους πάγκους. Αυτή τη φορά, ο πρώην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα… πολεμήσει στην αίθουσα του Δήμου του Chesire.

Όμως, πως κατέληξε εκεί ο Σερ Άλεξ Φέρ Φέργκιουσον; Επειδή ήρθε σε αντιδικία με τους νέους γείτονες του, οι οποίοι θέλουν να κατασκευάσουν ένα μεγαλύτερο σπίτι στη θέση του παλαιότερου.

Το ζευγάρι που μένει στο διπλανό οικόπεδο από το σπίτι του Σερ Άλεξ, έχει ένα μία κατασκευή 3.500 τετραγωνικών μέτρων. Ωστόσο, έχει φιλόδοξα σχέδια για ένα νέο κτίριο 10.000 τετραγωνικών μέτρων…

Αυτή η προοπτική φαίνεται πως δεν άρεσε στον Σερ Άλεξ και στη γυναίκα του, οι οποίοι προσέφυγαν στην τοπική Πολεοδομία και με παρέμβαση τους, ζητούν να μην εγκριθεί το σχέδιο.

Ο εκπρόσωπος του Σκωτσέζου υποστήριξε ότι «οι διαστάσεις του κτίσματος μειώνουν το πράσινο, την απόσταση που το χωρίζει από την οικεία του εντολέα μου και αλλάζουν ανεπανόρθωτα τον χαρακτήρα της περιοχής. Η γειτονία έχει χαρακτηριστικά χαμηλής οικιστικής δραστηριότητας και ένα τόσο ογκώδες σπίτι δεν ταιριάζει«.

Συνήθως, η τακτική που εφάρμοζε ο Σερ Άλεξ την περίοδο που προπονούσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέδιδε και εξουδετέρωνε τους αντιπάλους. Μένει να φανεί εάν η τακτική του στις τοπικές αρχές, θα έχει ανάλογη απόδοση…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ