Στο «στόχαστρο» της Γιουνάιτεντ ο Ζαχά

Στο «στόχαστρο» της Γιουνάιτεντ ο Ζαχά

Στο μεταγραφικό στόχαστρο των «κόκκινων διάβολων» βρίσκεται ο Γουίλφρεντ Ζαχά, σύμφωνα με τη «Sun».

Την περίπτωση του Γουίλφρεντ Ζαχά φαίνεται πως εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ιβοριανός επιθετικός έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα χάρη στις εντυπωσιακές επιδόσεις που έχει καταγράψει τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία και αποτελεί μήλον της έριδος και για πολλά κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Χαρακτηριστικό είναι πως το προηγούμενο καλοκαίρι, Άρσεναλ και Έβερτον μονομάχησαν για την υπογραφή του, όμως το ποσό που ζητούσε η Κρίσταλ Πάλας για να τον παραχωρήσει δεν κατέστησε δυνατή τη μεταγραφή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πάντως από το νησί, το τελευταίο διάστημα ένας νέος μνηστήρας έχει κάνει την εμφάνισή του για την περίπτωση του 27χρονου, ο οποίος δεν είναι άλλος από τους «κόκκινους διάβολους».

Όπως αναφέρεται, οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την υπογραφή του το επόμενο καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλει να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή, η οποία αναμένεται να της κοστίσει περίπου 70 εκατομμύρια λίρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ